Τα παράθυρα 7 βελτίωση στα παράθυρα 10, είναι χρόνος να αντικαταστήσουν

January 7, 2020

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Τα παράθυρα 7 βελτίωση στα παράθυρα 10, είναι χρόνος να αντικαταστήσουν

Η Microsoft ανέλαβε μια υποχρέωση να παρέχει 10 έτη υποστήριξης προϊόντων για τα παράθυρα 7 όταν απελευθερώθηκε στις 22 Οκτωβρίου 2009. Όταν άκρες αυτής της οι δέκα ετών περιόδου, Microsoft να διακόψουν τα παράθυρα 7 υποστηρίζουν έτσι ώστε μπορούμε να στρέψουμε την επένδυσή μας στην υποστήριξη των νεώτερων τεχνολογιών και της μεγάλης νέας εμπειρίας. Το συγκεκριμένο τέλος της ημέρας υποστήριξης για τα παράθυρα 7 θα είναι στις 14 Ιανουαρίου 2020. Μετά από αυτόν, η τεχνική βοήθεια και οι αυτόματες αναπροσαρμογές που βοηθούν να προστατεύσουν το PC σας δεν θα παρασχεθούν πλέον για το προϊόν. Η Microsoft έντονα συστήνει ότι κινείστε προς τα παράθυρα 10 κάποτε πριν τον Ιανουάριο του 2020 για να αποφύγετε μια κατάσταση όπου χρειάζεστε την υπηρεσία ή την υποστήριξη που δεν είναι πλέον διαθέσιμες.

Μπορείτε να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τα παράθυρα 7, αλλά αφότου έχει τελειώσει η υποστήριξη, το PC σας θα γίνει πιό τρωτό στις διαρροές μυστικών και τους ιούς. Τα παράθυρα θα συνεχίσουν να αρχίζουν και να τρέχουν, αλλά δεν θα λάβετε πλέον τις ενημερώσεις λογισμικού, συμπεριλαμβανομένων των αναπροσαρμογών ασφάλειας, από τη Microsoft.

 

Δεν υπάρχει κανένας καλύτερος χρόνος από τώρα για να αρχίσει αυτήν την μετανάστευση. Ευτυχώς, η οργάνωσή σας δεν θα ειναι απαραίτητο να πάρει αυτό το ταξίδι προς τα παράθυρα 10 μόνο. Με μια κλήση στην πεπειραμένη ομάδα σε Chuanglong. θα κάνουμε κάποια βοήθεια σε αυτό το πρόγραμμα σε σας.